Συγκρότηση Δ.Σ.

Αγαπητοί γονείς,
Εκπληρώνοντας την υπόσχεσή μας ότι ο Σύλλογος θα σας ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα για τις δράσεις του σας γνωστοποιεί ότι στις 11-1-2013 συγκροτήθηκε το Δ.Σ. και αποτελείται από τους:

Κοκκινίδης Σταύρος Πρόεδρος
Μούρου Παρασκευή Αντιπρόεδρος
Ρούντα Αριστέα Γραμματέας
Παπαντόπουλος Μιλτιάδης Ταμίας
Καλέτσιου Λεμονιά
Κουτάκης Παναγιώτης
Παπαγιαννίδου Ευγενία
Σαμαράς Χρήστος
Σασσάνης Αντώνης
Τσαντέλης Ηλίας

Την ίδια μέρα υπήρξε ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών, συναντηθήκαμε με το διευθυντή που μας ενημέρωσε για τα προβλήματα του σχολείου και επικεντρωθήκαμε στο κτιριακό και στη σίτιση. Συναντηθήκαμε με το Δήμαρχο Αβδήρων στις 17-1-2013 για να προωθήσουμε θέματα που αφορούν το σχολείο μας ενώ ταυτόχρονα ήρθαμε σε τηλεφωνική επαφή με το νέο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Σάββα Μελισσόπουλο.
Στις 30 Ιανουαρίου θα δώσουμε το παρόν στην πανελλήνια διαμαρτυρία για τα προβλήματα των μουσικών σχολείων που θα πραγματοποιηθεί σε τρεις πόλεις(Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο). Ευχής έργον θα ήταν να δίναμε δυναμικό και μαζικό παρόν. Το λεωφορείο να αναχωρήσει στις 8.45 από το Αμοιρίδειο.
‘Όλες αυτές οι προσπάθειες μας για να πετύχουν χρειάζονται και τη δική σας ενεργό συμμετοχή και συμπαράσταση. Γι’ αυτό παρακαλούμε όσοι λησμόνησαν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσείς τους.
Όσοι ενδιαφέρονται να παραβρίσκονται στις συνεδριάσεις του ΔΣ για να παρακολουθούν και να καταθέτουν τις σκέψεις, ιδέες, προτάσεις τους ας ενημερώσουν τον κ. Κουτάκη.
Την ημέρα που θα δοθούν οι βαθμοί στους μαθητές του Λυκείου θα υπάρχει στο σχολείο αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Σχολιάστε